Geri git   Forum Kadınca Kadınlar Forumu > Genel Forumlar > Zayıflama Diyet Konuları ve Diyet Listeleri

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Eski 04-16-2011, 10:16 PM
Administrator

Standart Zayıflama Hapları yada Besin Takviyesi Ürünleri

Merhaba,

Birçoğumuzun fazla kilolarla başı dertte ve bu durumdan hepimiz ziyadesiyle rahatsızız. Çevremizin olumsuz geri bildirimleri, kendi özeleştirilerimiz bazen hayatı bizim için çekilmez hale getiriyor. Sonrada sonu gelmeyen diyet başlangıçları ve çoğu defa hüsranla sonuçlanma.

Birçoğumuzda diyet programlarımıza zayıflama haplarını takviye ediyoruz. İşte bu başlık altında zayıflama hapları hakkındaki görüşlerimizi paylaşalım.

Sizce zayıflama hapları işe yarıyor mu?
Hangi zayıflama hapı sizce en başarılı?
Zayıflama hapları sizce sağlıklı mı ?
  #2 (permalink)  
Eski 04-17-2011, 08:31 AM
Melek Peri

yasemin bence içeriğini bimeden içmek sakıncalı haplara güvenmiyorum.. bi ara biber hapı çok populerdi aldım kullanmıya başladım valla ölecektim az kalsın kalp atışların bile değişiyo..hemen bıraktım bence sağlık en büyük hazinemiz o olmasa hiç bi şey olmaz . ama diyetimi yaparken desteklemek için hcg damlasını kullandım hiç bir yan etkide görmedim zayıflamada yardımcı oldu bana ..bence doğal olanı kulanmak daha iyi mesela elma sirkesi sandoloz sakızı ile birlikte onu da içiyorum oda acayip tokluk veriyo..öpüyorum..
  #3 (permalink)  
Eski 04-17-2011, 08:11 PM
Administrator

sibütramin olarak bilinen kimyasalın çok zararlı olduğunu biliyorum. galiba bu forumda en çok üzerinde duracağımız konuda sağlık olacak. dediğin gibi en büyük hazinemiz.
  #4 (permalink)  
Eski 04-19-2011, 07:19 PM
Melek Peri

ben 2009da FX15 ve lahana kapsulunu ayri ayri kullandim birde fransiz bi hap kullandim hic birinden fayda gormedim hic biri kiloo verdirmedi bir arkada$ denemem icin uc gunluk lida hapi verdi uc gunde uc kiloya yakin vermi$tim cunku i$tahini tamamen kapatiyor sonra bir kutuda lida alayim dedim satan arkada$imda kalmami$ alamadim ama allatan yokmu$ sonra ara$tirdimda netten lida hapi intara surukluyormu $imdi du$unuyorumda allahtan saglima bi $ey olmadi $imdi hic bir hap almiyorum bence okadar parayi bo$a veriyoruz
  #5 (permalink)  
Eski 04-22-2011, 09:31 PM
Administrator

@Meryem, ne yazıkki lida da benimde bildiğim kadarıyla kimyasal var zaten okadar hızlı kilo vermenizin nedeni başlangıçta vücuttaki suyu atmanız ve üründeki kimsayal cidden direkten dönmüşsün öpüyorum
  #6 (permalink)  
Eski 04-24-2011, 07:36 PM
Masal Perisi

selam kizlar
inanin kimse beni kadar zayiflayip kilo almamistir. ve benim kadar zayiflama haplari kullanmamistir,inanin butun zayiflama haplarini kullandim, tamam dogru zayiflama ilacini kullandigin zaman kilo veriyorsun. sonra insanin icine bir kendine guven geliyor tamam diyorsun ben zayifladimartik yiyebilirim,(iste ozaman yaniyorsun)verdigin 7-8 kilo ise gelsin sana 11-12 kilo geriye.ben lidami? R X1 Mi? herbelijf Mi? zayiflama macunumu ? biber hapimi akliniza gelebilecek butun ilaclari kullandim,inanin hicmi hic fayda vermiyor
  #7 (permalink)  
Eski 06-10-2011, 10:33 AM
Koruyucu Peri

Nereden: kuşadası

bende elma krom lahana hapı exodexs kullandım 5 kilo fazlam vardı ozamanlar sporla beraber verdim ne bilinçsizmişim hangi akılla o zayıflama haplarını kullandım bilmiyorum şimdi tam 15 kilo fazlam var aman hap kullanırken dikkat edin kalp ritmim bu yüzden bozuldu şimdi u kiloları nasıl vercem onu düşünüyorum
  #8 (permalink)  
Eski 12-29-2011, 08:49 AM
Elf Peri

merhaba hanımlar eşim bana Acai | Acai Berry | Açai 1200 | Zayıflama | Acai Üzümü | Acai Zayıflama Kapsülü | Acai Berry | Acai Çileği dan aldım kullandım , düzenli kullanımda etkisini gösteriyor. Ayrıca orjinal olmasına özen gösterin.

Etiketler
besin takviyesi, zayıflama hapları

Seçenekler
Stil