Geri git   Forum Kadınca Kadınlar Forumu > Genel Forumlar > Zayıflama Diyet Konuları ve Diyet Listeleri

Anketimiz: esma bu sefer başaracakmı diyetine sadık kalmayı
evet kalacak vee hedefe ulaşacak,, 4 100,00%
hayırr sanmıyorum 0 0%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 4. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

LinkBack Seçenekler Stil
  #51 (permalink)  
Eski 02-21-2012, 09:24 AM
Melek Peri

şu an elimde su şisesi senle konuşurken nerdeyse 1 litreye yakın içtim
  #52 (permalink)  
Eski 02-21-2012, 09:25 AM
Melek Peri

gözünün gördüğü her yere su şisesi koy su iç su iç..
  #53 (permalink)  
Eski 02-21-2012, 06:29 PM
Melek Peri

Alıntı:
esma´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
21 şubat salı....
sabah 1 saat sporumu yaptım yeşil çayımı içtim
elmamı yiyorum şimdi
öğlen çiğ lahana salatası
arada meyve
akşama 1 adet haşlanmış patates ve salata belki
yatmadan yoğurt yemeyi planladım
tabiii gün boyu 3.5 litre su tabi suyumu ileriki günlerde 4 e çıkarmayı düşünüyorum..
monu guzel ablamda su benim kafami kari$tiriyo fazla su icerek kendini zehirleye biliyormu$sun oyle duymu$tum bi ara$tirmak lazim

http://www.zero-complexe.com/Reglett...0.465-84.6.png
  #54 (permalink)  
Eski 02-22-2012, 09:22 AM
Melek Peri

eeee esma abla bugunki monun nerde yine ortaliklardan kaybolmadin in$ bak monunu bekliyorum

#55 (permalink)  
Eski 02-22-2012, 01:24 PM
Melek Peri

Alıntı:
MERYEM´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
eeee esma abla bugunki monun nerde yine ortaliklardan kaybolmadin in$ bak monunu bekliyorum
aşk olsun meryem ölmek var dönmek yok kararlıyım arkadaşım öpüldün
  #56 (permalink)  
Eski 02-22-2012, 01:28 PM
Melek Peri

22 şubat çarşamba
sabah yeşil çay 1 saat spor elma
öğlen 1 tabak çiğ brokoli ve 2 adet köfte
arada oğlum jelibon yiyodu dayanamadım 4.5 adet jelibon bunları yiyince ara öğün yemedim
akşamda 1 tabak yeşil fasulye yiyecem,
yatana kadar 3.5 litre su tüketiyorum
jelibonlar yedim diye akşam yatarken meyvede yok
  #57 (permalink)  
Eski 02-22-2012, 01:34 PM
Melek Peri

Alıntı:
monu guzel ablamda su benim kafami kari$tiriyo fazla su icerek kendini zehirleye biliyormu$sun oyle duymu$tum bi ara$tirmak lazim
canım su bende açlığı inanılmaz yok etti bide ebru gündeş doğum kilolarını yaklaşık günde 4 litre su içtim tabiri caizse su ile zayıfladım dedi..çağla şıkelde öyle diyo evin her köşesinde su şisesi koyun gelin gidin su için diyo tabi bende işe yaradı sende bilemem tuvalet dışında bi sorun gözükmüyo şimdilik
  #58 (permalink)  
Eski 02-22-2012, 02:06 PM
Melek Peri

Alıntı:
esma´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
canım su bende açlığı inanılmaz yok etti bide ebru gündeş doğum kilolarını yaklaşık günde 4 litre su içtim tabiri caizse su ile zayıfladım dedi..çağla şıkelde öyle diyo evin her köşesinde su şisesi koyun gelin gidin su için diyo tabi bende işe yaradı sende bilemem tuvalet dışında bi sorun gözükmüyo şimdilik
evet onlar icmi$ olabilir ama onlar hep doktur gozetimi altinda yapiyorlar bence hem dogum kilolarini diyorsun o anda ebru 4litre iciyorsa bence emzirdigi icindir bak netten ne buldum bence sen yinede dikkat et kendine ok saglina zarar gelmesini istemem rabbim korusun cocuklarina bagi$lasin in$ aminnn

bu bir alintidir:
Bilim adamları 'su bağımlılığının', 'uyuşturucu bağımlılığı' gibi bir hastalık olarak ortaya çıktığını açıkladı.

Aşırı su tüketiminin zehirlenme ve ciddi fiziki sorunlara neden olduğunu belirten uzmanlar, su zehirlenmesinin kandaki sodyum oranının düşmesine (hiponatremi), böbrek arıtma yeteneklerinin aşılmasına, hücrelerde aşırı sulanmaya, beyin ödemine yol açtığını belirtti.

Günde 4 ila 20 litre su içen kişilerin sinir sistemlerinin etkilendiğini, bu boyutta tüketimin krizlere yol açabildiğini, aşırı su tüketiminden kaynaklanan beyindeki dengesizliklerin komaya ve ölüme sürükleyebildiğini anlatan bilim adamları, ''aşırı susama'' (polidipsi) sorununa dikkat çektiler.

Polidipsiden kaynaklanan ''potomani'' hastalarının günde 4 litreden fazla su içme ihtiyacı hissettikleri, ''su bağımlısı'' oldukları üzerinde duran ve bunu ''uyuşturucu bağımlılığına'' benzeten uzmanlar, polidipsi hastalarının yüzde 80'inin şizofreni sorunu yaşadığını bildirdiler.

İştahsız kişilerde, rejim yapanlarda, sporcularda, fazla alkol, kahve, ilaç ve sigara tüketenler arasında daha çok görüldüğü belirtilen potomani hastalarının, aşırı su tüketimiyle, organizmanın ihtiyacı olan mineralleri de imha ettikleri belirtildi.

Uzmanlar, potomani hastalığının tedavi gerektirdiğini, su zehirlenmesi halinde ise acil servislerde yoğun bakıma ihtiyaç olduğunu ifade ettiler.

#59 (permalink)  
Eski 02-23-2012, 06:56 AM
Melek Peri

Alıntı:
evet onlar icmi$ olabilir ama onlar hep doktur gozetimi altinda yapiyorlar bence hem dogum kilolarini diyorsun o anda ebru 4litre iciyorsa bence emzirdigi icindir bak netten ne buldum bence sen yinede dikkat et kendine ok saglina zarar gelmesini istemem rabbim korusun cocuklarina bagi$lasin in$ aminnn

bu bir alintidir:
Bilim adamları 'su bağımlılığının', 'uyuşturucu bağımlılığı' gibi bir hastalık olarak ortaya çıktığını açıkladı.

Aşırı su tüketiminin zehirlenme ve ciddi fiziki sorunlara neden olduğunu belirten uzmanlar, su zehirlenmesinin kandaki sodyum oranının düşmesine (hiponatremi), böbrek arıtma yeteneklerinin aşılmasına, hücrelerde aşırı sulanmaya, beyin ödemine yol açtığını belirtti.

Günde 4 ila 20 litre su içen kişilerin sinir sistemlerinin etkilendiğini, bu boyutta tüketimin krizlere yol açabildiğini, aşırı su tüketiminden kaynaklanan beyindeki dengesizliklerin komaya ve ölüme sürükleyebildiğini anlatan bilim adamları, ''aşırı susama'' (polidipsi) sorununa dikkat çektiler.

Polidipsiden kaynaklanan ''potomani'' hastalarının günde 4 litreden fazla su içme ihtiyacı hissettikleri, ''su bağımlısı'' oldukları üzerinde duran ve bunu ''uyuşturucu bağımlılığına'' benzeten uzmanlar, polidipsi hastalarının yüzde 80'inin şizofreni sorunu yaşadığını bildirdiler.

İştahsız kişilerde, rejim yapanlarda, sporcularda, fazla alkol, kahve, ilaç ve sigara tüketenler arasında daha çok görüldüğü belirtilen potomani hastalarının, aşırı su tüketimiyle, organizmanın ihtiyacı olan mineralleri de imha ettikleri belirtildi.

Uzmanlar, potomani hastalığının tedavi gerektirdiğini, su zehirlenmesi halinde ise acil servislerde yoğun bakıma ihtiyaç olduğunu ifade ettiler.
canım ilgin için çok teşekkürler bende araştırdım su vakfının sayfasında günde ne kadar su içilmesi gerektiğini ve hesaplaması var benim ve senin günde en az 3 litre ye yakın 2.5 litreden fazla su içmemiz gerekiyomuş istersen bi gir bak kilon ne kadar çoksa su tüketimide o kadar arttıyomuş öyle gerekliymiş..
  #60 (permalink)  
Eski 02-23-2012, 07:00 AM
Melek Peri

23 şubat perşembe
sabah yeşil çayımı yudumlarken size yazıyorum sonra 1 saat spor sonrada elma
öğlen gevrek yemeyi düşünüyorum
arada yoğurt
akşam dünden kalan yeşil fasulye yemeği 3 kaşık yanında veya 2 saat sonra çiğ beyaz lahana yemeyi düşünüyorum arada kaçamaklarım olursa yazarım kaçış yok..

Seçenekler
Stil