Geri git   Forum Kadınca Kadınlar Forumu > Kadın Forumu > Tanışma Bölümü

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Eski 04-16-2011, 12:21 AM
Administrator

Standart Hadi Tanışmaya

Merhaba,

Bayan egemen bir forumun tadını çıkarmak için ilk kuralın birbirimizi tanımak olduğunu düşünüyorum. Tanıyalım ki daha rahat iletişim kuralım. Lütfen herkes kendisini kısaca tanıtsın.

Ben, Yasemin

29 yaşında, evli, öğretmen ve çocuk sahibi değilim ama istiyorum.
İstanbul'da yaşıyorum.

Sıra sizde
  #2 (permalink)  
Eski 04-16-2011, 08:15 AM
Melek Peri

yasemin merhaba ben esma 32 yaşında ankarada yaşıyorum ev hanımıyım 3 tane oğlum var en büyük 9 ortanca 3 en küçüğü 2 yaşında işim biraz zor ama katlanıyorum her konuda fikrimi srabilirsin yardıma hazırım seni tanıdığıma memnun oldum şekerim..
  #3 (permalink)  
Eski 04-16-2011, 08:51 AM
Sudenaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Administrator

selamlar canlarım. Ben sudenaz 26 yaşındayım ankarada yaşıyorum. 1 oğluşum var ve kamu da çalışıyorum. ingilizce öğretmeniyim. admin in eşiyim.
  #4 (permalink)  
Eski 04-16-2011, 11:36 AM
Administrator

Alıntı:
esma´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yasemin merhaba ben esma 32 yaşında ankarada yaşıyorum ev hanımıyım 3 tane oğlum var en büyük 9 ortanca 3 en küçüğü 2 yaşında işim biraz zor ama katlanıyorum her konuda fikrimi srabilirsin yardıma hazırım seni tanıdığıma memnun oldum şekerim..
en büyük korkum çocuk sahibi olduğumda onunla yeterince ilgilenememek. Sen bu durumun üstesinden nasıl geliyorsun? Çalışan bir bayana önerin ne olabilir?
  #5 (permalink)  
Eski 04-16-2011, 11:45 AM
Melek Peri

SLM ben meryem ,22 ya$indayim, evliyim ,fransada oturuyorum ,1 oglum var bu yaz 3ya$ini kutlicaz in$, ev kadiniyim yani cali$miyorum

SUDENAZcigim ben admini kadin saniyordum yani regle donemimde diyet yapmalimiyim sorusunu ben bir erkeye mi sordum aaaayy neyse ilk ve tek soran ben deyilimdir demi?? hayirli gunler
  #6 (permalink)  
Eski 04-16-2011, 12:54 PM
Melek Peri

sudenaz sende ankaradanmışın sevindim.seninde kilolarla sorunun varmı merak ettim..
  #7 (permalink)  
Eski 04-16-2011, 01:01 PM
Melek Peri

çocuk sahibi olmak dünyada başına gelebilecek en güzel şey bence yasemin hiç korkma..ama sen çalışan bir hanım olacagın için durumun farklı anne olduğun zaman eminim bununda üstesinden gelirsin bence anaçlık herşeyin üstesinden gelmenide sağlıyo..ben çalışmıyorum ama ev hanımı olmak bence çalışmaktan dahada zor yasemincim çünkü çocuklar , ev işleri sana titiz bir bayanım evim dupleks 6 oda.4.banyo.3de tuvalet var.düşün halimi..yemekler sana akşam eşin gelince güler yüzlü olup onu ağırlamakta sana şimdi düşün ev hanımı olmakmı çalışmakmı sence..
  #8 (permalink)  
Eski 04-16-2011, 03:33 PM
Melek Peri

ESMA ablaya katiliyorum ba$tan sona kadar hakli
  #9 (permalink)  
Eski 04-16-2011, 09:44 PM
Sudenaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Administrator

doğum sonrası haliyle fazla kilolarım vardı cnm ama ilk 6-7 ayda hamilelik öncesi kilolarıma döndüm. koşu bandı vs yptım. zaten eşimin diyet zayıflama sitelerine yardımcı olurken bir hayli öğrendim nasıl zayıflanır ı. şimdi 54 kiloyum. 167 boyum var. kilomdan pek memnun değilim ama en azından elindekini korumak gerek. yani almamaya çalışıyorum. Admin olarak bu arada sitelerle ben ilgileniyorm. Eşim sadece yazıları vs hazırlıyor. Endişe etmeyin benle konuştunuz kızlar.
  #10 (permalink)  
Eski 04-17-2011, 08:01 AM
Melek Peri

sudenaz seninde aramızda olmandan çok mutluyuz inş sıksık konuşuruz maşallah fıstık gibisin..kendine ii bak.

Etiketler
tanışalım, tanışma alanı

Seçenekler
Stil