![]() |
![]() |
|
|||||||||||||||||
| |
|
|
|
||||||||||||||||
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
| |
|
||||||||||||||||||
| |
|
|
|||||||||||||||||
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
|
arkadaşlar yaklaşık 2 aydır pilates yapıyorum süper bir spor ... acayip sıkılaştırıyor... ben şahsen kilo vermedim ama acayip sıkılaştım 4 kilo almıştım kortizon nedeni ile ona rağmen aynı kıyafetlerime giriyorum... tavsiye ederim herkese...
|
|
|||
|
evet ya kesinlikle özellikle pilatesle birlikte diyet rejim vs.. yapıldığı zaman gerçekten mükemmel sonuçlar veriyor bende başlıycam şu aralar plates topu arıyorum bulduğumda güzel de bir eğitim cdsiyle inşallah pilatese bende adım atıcam
![]() |
|
|||
|
Alıntı:
![]()
|
|
|||
|
ebru şallının cd si ile plates yapıyordum yaklaşık 1 ay devam ettim, belki biraz daha devam etseydim faydasını görürdüm fakat sağlığım müsade etmedi. platesle boynum zorlandığı için beyne giden damarlar kasılmış ve falaket bi baş dönmesi oluyordu. doktor çok sakıncalı bi spor olduğunu bilinçsiz yapılınca kalıcı sakatlıklar olduğunu söyledi. ve bidaha yapmadım artık hayat boyu boynumu kollamam gerekiyor malesef. aman siz siz olun sakın güvenmediğiniz biri ile yapmayın. piyasada satılan dvd lerede çok dikkat edin, dediğim gibi ben ebru şallı ile yapıyodum.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|