Geri git   Forum Kadınca Kadınlar Forumu > Genel Forumlar > Spor Egzersiz, Fitnes Pilates ve Sağlık Paylaşımları

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Eski 05-12-2011, 05:39 PM
Elf Peri

Standart pilatesin yararları

arkadaşlar yaklaşık 2 aydır pilates yapıyorum süper bir spor ... acayip sıkılaştırıyor... ben şahsen kilo vermedim ama acayip sıkılaştım 4 kilo almıştım kortizon nedeni ile ona rağmen aynı kıyafetlerime giriyorum... tavsiye ederim herkese...
  #2 (permalink)  
Eski 05-17-2011, 03:18 PM
Melek Peri

bu aralar bende düşünüyorum neden dersen etrafımda insanlar var yapan acayip sıkılaşmışlar plates yapa yapa hiçte kilo vermedik diyolar ama fit görünüyolar..
  #3 (permalink)  
Eski 06-05-2011, 09:12 PM
Su Perisi

evet ya kesinlikle özellikle pilatesle birlikte diyet rejim vs.. yapıldığı zaman gerçekten mükemmel sonuçlar veriyor bende başlıycam şu aralar plates topu arıyorum bulduğumda güzel de bir eğitim cdsiyle inşallah pilatese bende adım atıcam
  #4 (permalink)  
Eski 06-06-2011, 06:19 AM
Masal Perisi

Nereden: hatay

Alıntı:
şeyma´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar yaklaşık 2 aydır pilates yapıyorum süper bir spor ... acayip sıkılaştırıyor... ben şahsen kilo vermedim ama acayip sıkılaştım 4 kilo almıştım kortizon nedeni ile ona rağmen aynı kıyafetlerime giriyorum... tavsiye ederim herkese...
yaa gerçekten etkiliyse denemekte fayda var kızlar
  #5 (permalink)  
Eski 06-06-2011, 12:17 PM
Su Perisi

ebru şallının cd si ile plates yapıyordum yaklaşık 1 ay devam ettim, belki biraz daha devam etseydim faydasını görürdüm fakat sağlığım müsade etmedi. platesle boynum zorlandığı için beyne giden damarlar kasılmış ve falaket bi baş dönmesi oluyordu. doktor çok sakıncalı bi spor olduğunu bilinçsiz yapılınca kalıcı sakatlıklar olduğunu söyledi. ve bidaha yapmadım artık hayat boyu boynumu kollamam gerekiyor malesef. aman siz siz olun sakın güvenmediğiniz biri ile yapmayın. piyasada satılan dvd lerede çok dikkat edin, dediğim gibi ben ebru şallı ile yapıyodum.
  #6 (permalink)  
Eski 06-06-2011, 09:12 PM
Su Perisi

plates gercekten cok sIKIla$tiriyor kizlar tavsiye ederim ben hastaligim yuzunden yapamiyorum ama arkadaslarim yapiyor veya fit oldular resmen yapin sabahlari ebru salli ile beraber

Seçenekler
Stil