Geri git   Forum Kadınca Kadınlar Forumu > Genel Forumlar > Hamilelik

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Eski 04-25-2011, 07:48 PM
Sudenaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Administrator

Standart Çin Takvimine Göre Bebek Cinsiyeti Nasıl Belirlenir-Cinsiyet belirleme falı

Çin Takvimine Göre Bebek Cinsiyeti Nasıl Belirlenir-Cinsiyet belirleme falı

Çin takvimine göre bebeklerin cinsiyeti daha önceden belirleniyormuş kızlar. Valla benimki tamı tamına uyuyor biz de siz deneyin. Tabi nasıl yapılacağını önceden anlamak gerekiyor. Şu yazıyı bir okuyun. Herşey ayrıntısı ile anlatılmış.

Bebeğimin cinsiyeti nedir merak ediyorum diyen anne adayları veya henüz anne olma planı yapanlar ve ayrıca elbette onların eşleri sizlere vereceğim bir yöntemler cinsiyet tahmininde bulunabilirsiniz. Tabi Çinlilerin icat ettiği cinsiyet bulma takviminin doğru işleyip işlemediğini test etmek için öncelikle kendinizin doğum tarihini aşağıdaki takvime göre bularak doğru olup olmadığınbakın. Şayet sizde doğru yanıtı vermiş ise bebeğinizin tahminini de hamile kaldığınız yaşa göre doğru tahmin edecektir. Çinliler, çin takvimine göre cinsiyet belirleme yöntemini yaklaşık olarak 1000 yıldır kullanıyorlar. Çin gibi 1.5 milyara yakın insanın yaşadığı bir ülkede bu denli meşhur olan bu cinsiyet tespiti ve tahmini takvimi ülkemizde de artık daha fazla kullanılacağa benziyor.
Pek çok Asya ülkesinde bebek bekleyen çiftler, teknolojik gelişmelerle bebeklerinin cinsiyetini erkenden öğrenseler de, emin olmak için Çin Takvimi ve halk inanışlarına da başvuruyor.

Çinlilerin geleneksel olarak astroloji ve astronomi de derin bir bilgi birikimi vardır. Bundan yüzyıllar önce çinli astronomlar tarafından hazırlanan bu takvim. malile kalan annenin yaşı ile hangi ayda hamile kaldığını değer olarak alıyor. ve basit bir matriks ile iki kısmın birleştiği noktadaki renge göre (mavi ya da pembe) doğacak olan bebeğin cinsiyeti tahmin ediliyor. Misal olarak 24 yaşındaki bir anne ocak ayında hamile kalırsa bebek erkek olacak demektir. Ben 1984 doğumluyum ve 2008 ocakta hamile kaldım. 2009 ekiminde doğan bebeğim ise gerçekten erkek cinsiyeti ile doğdu. 2008 de 24 yaşımda idim ve ocak ile kesişen kısım gerçekten erkek bebeği gösteriyor.

Tabi burada kastedilen durum normal doğumdur. Tüp bebek ile doğumlarda 1 ay ileri atıyor. O nedenle yanlış hesaplamamak gerekiyor. Bir de doğum kontrolü yapan hanımlara ufak bir uyarım olacak. Kadınlar doğum kontrolünü bıraktıktan genellikle 2 ay sonra hamile kalıyorlar. Bebeğinizin cinsiyetini hedeflerken bu tür ufak sorunları çözmeye dikkat edin. Erkek ya da kız çocuk sahibi olmak için ne zaman hamile kalmalıyım diyorsanız ve verdiğim takvime göre hesaplama yapamadıysanız o zaman bizlere yazın ve bizler de sizler için çin takvimine göre cinsiyet hesaplama yapalım. Hepinizi öpüyorum. Allah herkese gönlüne göre evlat versin.
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg cin-takvimine-gore-cinsiyet-belirleme-cin-takvimi-bebegin-cinsiyeti.jpg (48,2 KB (Kilobyte), 30x kez indirilmiştir)
  #2 (permalink)  
Eski 04-26-2011, 08:06 PM
Elf Peri

benım bır kızım var 18 aylık ve ben 2. olsamı olmasamı dıye dusunuyorum kızım yaramaz hem ondan cekınıyorum hemde kilolarımdan( şimdi aslında dogum kılomu verdım ama hamıle kalmadan önce ebey kilo aldım şimdi bide ikincinin kilosu eklenirse hiç veremem deneyim mi olan cvp atarsa sevinirim daha yeni kayıt oldum ve netten pek anlamıyorum
  #3 (permalink)  
Eski 04-26-2011, 08:08 PM
Elf Peri

bu arada çin takvimi uygulamasında yaş hesaplaması farklı bunu uygulayanran dikkat etsin
  #4 (permalink)  
Eski 04-26-2011, 10:47 PM
Melek Peri

Nereden: istanbul

buket hoşgeldin .aramıza isveç diyeti nedr yazıyo tıkla yazmaya başla ....2.çocuğa gelince bencede çok ara verme derim fakat öncelikle kilolarından kurtul derim ben çünkü kalıyor kilolar....ALLAHIM gönlüne göre versin yarın grüşürüz inşaallah kib.....
  #5 (permalink)  
Eski 04-27-2011, 12:30 PM
Melek Peri

ben küçük oğlumda bakmıştım çin takvimine kızdı ama erkek oldu. ne sevinmiştik kızımız olacak die inanmıyorum çin takvimine nasipte ne varsa o oluyor allah herkese hayırlı evlat nasip etsin..
  #6 (permalink)  
Eski 06-05-2011, 09:06 PM
Su Perisi

bu takvimi bende duymuştum ne derece doğruluğuna inanılabilir bilemiyorum zaten çokda seçenek yokki fifty-fifty %50 -50
  #7 (permalink)  
Eski 06-05-2011, 09:08 PM
Su Perisi

Alıntı:
esma´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben küçük oğlumda bakmıştım çin takvimine kızdı ama erkek oldu. ne sevinmiştik kızımız olacak die inanmıyorum çin takvimine nasipte ne varsa o oluyor allah herkese hayırlı evlat nasip etsin..
kesinlikle aynen bende katılıyorum Rabbim hayırlı sağlıklı eli ayağı düz yüzünden hayır göreceğimiz evlatlar versin inşallah hepimize bakalım hayırlısıyla yakında bende böyle hayırlı müjdeli bir haberi paylaşırım inşallah sizlerle
  #8 (permalink)  
Eski 06-06-2011, 06:21 AM
Masal Perisi

Nereden: hatay

Alıntı:
nazsu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
buket hoşgeldin .aramıza isveç diyeti nedr yazıyo tıkla yazmaya başla ....2.çocuğa gelince bencede çok ara verme derim fakat öncelikle kilolarından kurtul derim ben çünkü kalıyor kilolar....ALLAHIM gönlüne göre versin yarın grüşürüz inşaallah kib.....
evet canm ya banada inandırıcı gelmiyor allah neyi nasip ettiyse o olur banada demişler di de benmde tam tersi oldu bana saçma geliyor
  #9 (permalink)  
Eski 06-06-2011, 08:02 PM
Su Perisi

benimde 18aylik oglum var seneye ikinciyi dusunuyoruz insALLAH... ama once 20kilo kaybetmem lazim ondan sonra ))
  #10 (permalink)  
Eski 06-06-2011, 08:05 PM
Melek Peri

canim kendi profiline baksanna bi ben ordasim

Etiketler
bebeğin cinsiyeti, bebek cinsiyeti, cinsiyet öğrenme

Seçenekler
Stil