Geri git   Forum Kadınca Kadınlar Forumu > Genel Forumlar > Hamilelik

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Eski 06-09-2011, 07:43 AM
Masal Perisi

Nereden: hatay
Standart ikili ve üçlü tarama testleri hamilelikte yapılmalımıdır?

evet arkadaşlar sizce ikili ve üçlü tarama testleri yapılmalımıdır?ben ilk bebeğimde çok yaptırdım ama ikinci olursa yaptırmıycam neden derseniz hep testlerimde bebeğimin özürlü daum sendromlu olduğu söylendi özel laboratuarlarda tekrar tekrar tahlil verdim ve hepsinden ağlayarak geldim yolda insanlar bakıyordu göz yaşlarıma eve kadar hıçkıra hıçkıra ağlayarak dönüyordum en sonunda adanada bir profösöre gittim ve çk pahalı bir miktar la karnımdan su aldırdım karnımdan su aldıracağım gün ilk defa bebeğimin tekmelerini hissetmiştim ve bebeğimi bu su aldırma işleminden sonra kaybedebilirdim sonuç 20 gün sonra telefonla aryıp bildirecekler ve ben o gün evde duramadım anneme ağlaya ağlaya gittim annem yoksa özürlümü çıktı dedi ve oda ağladı sadece tekrar özürlü diyecekler diye aağlıyordum ve sonç bebeğiniz sağlıklı her ne kadar sevinsemde dokuz ay boyunca acaba özürlümü diye yaşadım o yanlış tahlillerin yüzünden ve o kadar acı ki bebeğim doğduğunda onu ziyarete gelen eşimin akrabaları özürlümü diye bebeğimin her yerini incelediler resmen, bebeğim çok şükür binlerce şükür sağlıklı doğdu o yüzden ikinci bebeğimde kesinlikle yaptırmayacam

Konu sevda tarafından (06-09-2011 Saat 07:45 AM ) değiştirilmiştir.
  #2 (permalink)  
Eski 06-20-2011, 07:54 PM
Sudenaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Administrator

cnm ikili ve üçlü taramalar önemli ama çok ta ciddiye alma. Adamların bahsettiği ihtimaller 1/200 fln. En son çare amniyon testi yapıyorlar ama ben daha hiç çevremde bebeğini aldırmak zorunda kalan vs görmedim. Şeytanın kulağına kurşun.

Seçenekler
Stil