![]() |
![]() |
|
|||||||||||||||||
| |
|
|
|
||||||||||||||||
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
| |
|
||||||||||||||||||
| |
|
|
|||||||||||||||||
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
|
Herkese Merhabalar kızlar...
forum kadınca oldukça çok yeni ve sempatik mi sempatik sıcak mı sıcak aile ortamının,arkadaşlığın dostluğun yeni yeni kurulmaya,tohumlarının yeni yeni atıldığı bir paylaşım sitesi...buraya ilk üye olduğum gün de bahsetmiştim ne kadar şirin sempatik oldukça sıcak bir site olduğunun fakat başlangıçta olduğu için oldukça fazla eksiğimizin olduğunu bunun da kısa zamanda el birliği ile aşılabileceğini...bu topikde forumumuzdaki gördüğümüz yada kurduğumuz bu yeni arkadaşlık dostluk aile ortamımızdaki eskisiklikleri sitenin üye ve misafir aktifliğini artırmak için neler yapabiliriz gibi fikirlerimizi düşüncelerimizi paylaşabileceğimiz tamamen sitemizin güzelleşip büyümesi adına yapılabilecek şeyleri paylaşalım istedim buyrun forumumuz için neler eksik neler yapabiliriz ...? |
|
|||
|
rica ederim canım ne zamandır aklımdaydı aslında fakat konuyu açmak bir türlü nasip olmamıştı bu gece hemen aklıma gelince ertelemeden açayım istedim.çünkü ben gerçekten forum kadıncanın harika bir kadın paylaşım sitesi olmasını ve herkes tarafından bilinen ve aranan şeylerin bulunmasını büyümesini gelişmesini ve bu konuda elimden geldiğince yardımcı olmayı istiyorum şahsım adına..madem ben açdım konuyu ilk etapta kendimce aklıma gelen şeyleri yazayım daha sonrada düşündükce yeni yeni fikirler çıkacaktır tabiiki.. öncelikle ilk etapda benimm düşüncem avatarlar çünkü hepimizin kendini kişiliğini benliğini ifade edecek avatarlar olması siteyi hem renklendirir hemde görselliği artırır kanatindeyim.bunun yanı sıra imzalar tabiiki bir forum sitesinin paylaşım sitesinin vazgeçilmezlerinden... daha sonra ki önemli husus ise forum konu ve başlıklarının forum konularının altında kullanım kuralları olması...ve yine site aktifliğini artıracağını düşündüğüm şey ise mesaj sayısı artışındaki rütbeler.. gümüş altın bronz vs.. gibi kadınca forum kısmında bir konuyla bu rütbeler belirlenip üyelere sunulursa herkes bu istediği rütbelere erişebilmek için daha fazla mesaj ve paylaşım isteği artacağından bu da daha fazla konu ve daha çok paylaşım demek...
en önemlileriyse bence konu artışı ve konu alt başlıkları diye düşünüyorum konu başlıkları alt başlıklar halinde bölünürse karışıklık azalmış olur ve konu alt başlığındaki uygun yerlere açarız ve daha düzenli olur aranılan şeylere daha çabuk ulaşılır. açılan konular ve mesajlar arttıkça bu durum çıkmaza girebilir gibi geliyor bana bir diğer konu ise geyik için yani kadın kadına kaynatabileceğimiz günlük rütin konuşmalarımızı yapabileceğimiz< bir bölüm şart çünkü her konuda birbirimizi bulmak için konu başlığından alakasız yerlere gidiyor konular..milletçe zaten okumayı pek sevmeyiz bir de dışardan misafirler için bu durum çok daha can sıkıcı hale gelebilr.örnek isveç diyeti konusu hal hatır geyik için bu konuyu kullanıyoruz konu sayfalarca uzamış dışardan araştırmak bilgi sahibi olmak isteyen kişi için biraz gereksiz olduğunu düşündürecek çok şey var yanılıyormuyum?aslında kafamda çok daha fazla şey vardı fakat şu an şu saat itibariyle aklıma ilk gelenler bunlar ![]() |
|
|||
|
bir de aklımda olupda sonradan unuttuğum fakat şu an yine karşılaştığım bir diğer konu ise uzun konu yazarken forumdan çıkmış oluyoruz belli bir zaman sonra mesela bu konuya uzun uzun düşüne düşüne yazarken yine çıkmışım forumdan
yazdıklarımı kopyalayıp foruma yeniden giriş yapmam gerekiyor ki bu bana özel bir durum değil sizlerde karşılaşıyorsunuzdur bu durumla bu zamanın sınırsız olması gerekir bu sıkıntıyla karşılaşmamak adına... ![]() |
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
merhaba kızlar, sürenin sonsuz olması teknik anlamda sunucuya ekstra bir yük yükleyecektir, nihayetinde şu anki sayımız çok değil fakat gün geçtikçe üye sayımızın artmasıyla birlikte sunucu üzerindeki yük artacak ve sorun olmaya başlayacaktır ne yazıkki şimdilik böyle ama yinede yapılabilecek birşey varsa soralım araştıralım çözüm üretmeye çalışalım. ilginiz ve sahiplenmeniz içinse ekstra teşekkürler
|
Alıntı:
teşekkürler canım onu bir şekilde atlattık peki ya diğerleri onlar gerçekleştirilebilir bence foruma ekstra bir yük yüklemediğini de biliyorum basit şeyler bir avatar ve imza ölçütleri de aşırıya kaçmadığı sürece sonra mesela ben yazılarımda yorumlarımda oldukça fazla smile yani gülümseme kullanıyorum burdakileri biraz daha çeşitlendirebiliriz çok daha güzel oluyor hem...![]() |
|
|||
|
forumda yazışacak kimse olmadığındada burda eğlenceli vakit geçirebiliriz mesela müzik olabilir oyunlar olabilir nede olsa içimizdeki çocuk hala büyümedi dimi...yada forum yöneticileri çoğalabilir hani onlarlada yazışabilelim diye bilemiyorum aklıma geldikçe yazarım
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|