![]() |
![]() |
|
|||||||||||||||||
| |
|
|
|
||||||||||||||||
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
| |
|
||||||||||||||||||
| |
|
|
|||||||||||||||||
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
|
ben açtım konuyu sizden de yorumlar bekliyorum arkadaşlar ,bence önce eşi yani kendi ailesi olmalı daha sonra anne baba ve kardeşleri olmalı, ben evliliğimin ilk birinci senesinde bu konudan çok çektim ve gerçekten pisikolojim bozulmuştu sürek li tartışıyoruz sürekli ailesi için birbirimize giriyoruz ha demiyorum vazgeçsin ailesinden ama herşeyin de ölçüsü var demi ama
|
|
|||
|
svedacım burda görev beylere düşüyor gibime geliyor ne ailesini ezdrcek nede eşini ...ikisinin ortasını bulmaları gerekiyor yani aslında ezilen hep erkekler olacak işte ozamn sorun biter biz eşlerde fazla üstüne gtmicez eşlerimizin kendimden örnek verecek olursak herşey nasıl olmasdı gerekiyosa öyle evimizde ...senide anblıyorum çevremde var senin dediğin gibi neyse dengeyi kurmuşa benziyosunuz ALLH bozmasın bu konuda anne ve babalar aynı zamnda bizler empati kurarasak gül gibi geçinir giderişz inşaallah
|
|
|||
|
Vllla empati yapıp düşünmek lazımm...Oğlu ollaaannn kendini koysun onların yeriine vsvss....Çok problemli deil benimkiller ammma yinedee laf diyeen sürekliii konuşann var tabbii.....Kafaya tamadan huzursuzluk çıkartmadn idare etmek en iyisii..Enn iyisii uzakk olmakk....
) her iki tarafada
|
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
gerçi her iki tarafa demişsin bende derimki ALLAH hasretlik çektrmesin benmkilerin heriki tarafta yanmdalar aynen problmde yok ama arada oluyoda mühim olan uzatmamak problemleri bizlerde onlarda...
|
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
evet çok haklısın sevdacım fakat ilk zamanlar malesef bu süreçler hepimiz için aynı sanırım.. bir kadın doğarken anne aile kurma anaç duygu,iç güdüleriyle ve hislerle doğarken erkeklerde bunlar yok malesef.. bir bayan olarak nasıl bizler ailemizden ayrılıyorsak onlarda aynı şekilde ayrılıyorlar durumların eşit olmasına rağmen sanırım onlar biraz daha etkileniyor..bunu da belli etmemek erkekliğe laf getirmemek için uğraşıyorlar ama nafile
bu tarz sıkıntılar belli zamanlar sonra yoluna giriyor ama o süre biraz yorucu tabiiki deiğimiz gibi herkesin annesi babası kimse kimseden vazgeçmesini söyleyemez hakkı da yok ama ölçüsü olmalı tabiiki.. zamanla yoluna gireceği düşüncesi ve tesellisi ile sanırım biraz sabır gerekli...![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|