Geri git   Forum Kadınca Kadınlar Forumu > Genel Forumlar > Evlilik

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Eski 05-27-2011, 08:38 AM
Masal Perisi

Nereden: hatay
Red face eşinizin ailesine yakınlığı ne derecede olmalıdır

ben açtım konuyu sizden de yorumlar bekliyorum arkadaşlar ,bence önce eşi yani kendi ailesi olmalı daha sonra anne baba ve kardeşleri olmalı, ben evliliğimin ilk birinci senesinde bu konudan çok çektim ve gerçekten pisikolojim bozulmuştu sürek li tartışıyoruz sürekli ailesi için birbirimize giriyoruz ha demiyorum vazgeçsin ailesinden ama herşeyin de ölçüsü var demi ama
  #2 (permalink)  
Eski 05-27-2011, 08:56 AM
Melek Peri

eş bence iki tarafıda eşit derecede tutmalı adaletli olmalı .. eğer bu adaleti sağlayamassa hiki tarfada haksızlık yapmış olur.. şükürler olsun böyle bi problemim yok..rabbim çekenede yardım etsin..
  #3 (permalink)  
Eski 05-27-2011, 09:22 AM
Masal Perisi

canm ya şükür kurtardım bu ikinci senemde baya bi değiş ti yani oda yine benim sayemde oldu
  #4 (permalink)  
Eski 05-27-2011, 11:43 PM
Melek Peri

Nereden: istanbul

svedacım burda görev beylere düşüyor gibime geliyor ne ailesini ezdrcek nede eşini ...ikisinin ortasını bulmaları gerekiyor yani aslında ezilen hep erkekler olacak işte ozamn sorun biter biz eşlerde fazla üstüne gtmicez eşlerimizin kendimden örnek verecek olursak herşey nasıl olmasdı gerekiyosa öyle evimizde ...senide anblıyorum çevremde var senin dediğin gibi neyse dengeyi kurmuşa benziyosunuz ALLH bozmasın bu konuda anne ve babalar aynı zamnda bizler empati kurarasak gül gibi geçinir giderişz inşaallah
  #5 (permalink)  
Eski 05-28-2011, 07:45 PM
Elf Peri

Vllla empati yapıp düşünmek lazımm...Oğlu ollaaannn kendini koysun onların yeriine vsvss....Çok problemli deil benimkiller ammma yinedee laf diyeen sürekliii konuşann var tabbii.....Kafaya tamadan huzursuzluk çıkartmadn idare etmek en iyisii..Enn iyisii uzakk olmakk....) her iki tarafada
  #6 (permalink)  
Eski 05-28-2011, 10:50 PM
Melek Peri

Alıntı:
aynehir´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Vllla empati yapıp düşünmek lazımm...Oğlu ollaaannn kendini koysun onların yeriine vsvss....Çok problemli deil benimkiller ammma yinedee laf diyeen sürekliii konuşann var tabbii.....Kafaya tamadan huzursuzluk çıkartmadn idare etmek en iyisii..Enn iyisii uzakk olmakk....) her iki tarafada
aynehrcm yorumunun ilk kısmına katılıyorum beni anlamşsın fakat sonuna katılamayacağm kendimizi onların yerine koyarsak eğer hangimiz isterizki evladımız bizden uzak olsun...ha olur olması gerekir ben karşmam ama tüm kayınvalide ve kayınpederler aynı kefeye koymamak lazaım dimi cnm
  #7 (permalink)  
Eski 05-28-2011, 10:53 PM
Melek Peri

gerçi her iki tarafa demişsin bende derimki ALLAH hasretlik çektrmesin benmkilerin heriki tarafta yanmdalar aynen problmde yok ama arada oluyoda mühim olan uzatmamak problemleri bizlerde onlarda...
  #8 (permalink)  
Eski 06-10-2011, 07:05 AM
Masal Perisi

Alıntı:
nazsu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
svedacım burda görev beylere düşüyor gibime geliyor ne ailesini ezdrcek nede eşini ...ikisinin ortasını bulmaları gerekiyor yani aslında ezilen hep erkekler olacak işte ozamn sorun biter biz eşlerde fazla üstüne gtmicez eşlerimizin kendimden örnek verecek olursak herşey nasıl olmasdı gerekiyosa öyle evimizde ...senide anblıyorum çevremde var senin dediğin gibi neyse dengeyi kurmuşa benziyosunuz ALLH bozmasın bu konuda anne ve babalar aynı zamnda bizler empati kurarasak gül gibi geçinir giderişz inşaallah
canımsın 2.5 yıllık evliyim ve çok anneciydi onun ailesinin yanına gideceğim zaman kendisinin giymemi istemediği kıyafet olsun anneme sor o uygun görürse giy derdi ve bende böyle şeylere hiç gelemem annene sormam yırtar atarım o kıyafeti diye çıkışırdım çok anneci tamam benm allah razı olsun bi dediğimi iki ettirmedi hiç bi zaman ama yinede ailesine canı giderdi ve biz evlenene kadar hep eşimi kullanmışlar yemişler onu ben evlendim 20 milyar borç ödedim ama burda benm eşiminçok hatası var şimdi kafasını vursada duvarlara boş ben anlattım herşeyi biraz öyle gördü canm.ne yapalım öncesinde baya sitres yaptım ama şükür kendiside ailesinin onu kullandığını geçde olsa anladı.ben gerçekten kaynanadır gelin illa beğenmez gözüyle bakmadım inanın yaptıklarıyla soğuttular beni kendilerinden ne yapayım canımız sağolsun şükür atlattık yazsam roman olur canım yaaaaa
  #9 (permalink)  
Eski 06-10-2011, 05:27 PM
Su Perisi

evet çok haklısın sevdacım fakat ilk zamanlar malesef bu süreçler hepimiz için aynı sanırım.. bir kadın doğarken anne aile kurma anaç duygu,iç güdüleriyle ve hislerle doğarken erkeklerde bunlar yok malesef.. bir bayan olarak nasıl bizler ailemizden ayrılıyorsak onlarda aynı şekilde ayrılıyorlar durumların eşit olmasına rağmen sanırım onlar biraz daha etkileniyor..bunu da belli etmemek erkekliğe laf getirmemek için uğraşıyorlar ama nafile bu tarz sıkıntılar belli zamanlar sonra yoluna giriyor ama o süre biraz yorucu tabiiki deiğimiz gibi herkesin annesi babası kimse kimseden vazgeçmesini söyleyemez hakkı da yok ama ölçüsü olmalı tabiiki.. zamanla yoluna gireceği düşüncesi ve tesellisi ile sanırım biraz sabır gerekli...

Seçenekler
Stil