![]() |
![]() |
|
|||||||||||||||||
| |
|
|
|
||||||||||||||||
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
| |
|
||||||||||||||||||
| |
|
|
|||||||||||||||||
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
ne guzel SUDENAZ 5 tane guzel huy saymıssın cok sevdıgın bellı oluyo...
benım esıme gelınce sevmedıgım huyları 1.sınırlenınce ne konustugunu bılmez en sevmedıgım huyu 2.sıkısınca kucuk yalanlara basvurur sukurkı bu huyunu benım cok asırı tepkı vermemden dolayı yavas yavas terk edıyo.her zaman soylerım bana acı versın ama dogru olsun 3.kıskanctır SEVDIGIM HUYLARIna gelınce 1.cok fazla merhametlıdır. 2.yardımseverdır.yardıma ıhtıyacı olan bırı gorsun cebındekı son kurusuna kadar verır. 3.kesınlıkle benım maddı manevı ısteklerımı herzaman gerceklestırmeye calısır. 4.aılesıne bana ve kızımıza oldugu kadar deger verır. 5.karsılıkbeklemedn yapar yapacagını.karsıdakı kısıden onceden zarar gorsede herkesın yaında olmayı sever. 6.cometttır hemde fazlasıyla |
|
|||
|
sevmediğim huyları
1. ay kızlar bulamıyorum abarttığımı düşünmeyin sakın ama öyle 2.herkes gibi arasıra tartışıyoruz daha kimse şahit olmamıştır böyle zamanlarda kavgamız alevlenmesin diye alttan almayı tercih eder ben isterimki tartışsın aşırıta kaçmasın tabii sevdiğim huylarına gelince herşeyiyle onu çok seviyorum 8 sene oldu ilk günkü gibi 1beni sevdiğini yeri geldiğinde söylemesi hala 2.ailesine anne ve babasını kastyediyorum değer vermesi 3.bana ve çocuklarına değer verip sadece sizin için yaşıyorum demesi 4cimri olmaması 5.benm aileme akrabalarım dahil kendisininkiler gibi davranması 6.çalşkan olmas 7başta ben ve herkesin ona çok güveniyor olması 8konşmadan bende oda ne demek istediğimizi anlamamız ve hissetmemiz 9çocukları için her türlü şeyi yapmaya çalışması 10.kıskançtır fakat dozunu çok iyi ayarlar gözleriyle konuşur benmle 11.en önmlisi çevremdekilerin onun gibi bir eşlefi olsun diye dua etmeleri canm ya onu çok seviyorum
|
|
|||
|
Alıntı:
|
insana sevdiğinin hatalarıda çok acayip gelmiyor ya onlar bile bi başka güzel,tartışmaların sonunda bile birbirine daha çok bağlanıyor insan çünkü iki üç dakikalık küsmek bile sonunda daha bi içten sarılıyor insan sevdiğine ..benm eşimim beğenmediğim huyu yok ama benm daha çoktur beğenmediğim yanm ben onun bana yaklaşımından çok memnunum ama galiba ben daha katı her şeyi daha bi altüst eden bi insanım o yüzden eşimden allah razı olsun iyi çekiyor benii o benim her şeyim ve ben gerçekten başka bi insanla evlenseydim yapamazdım eşim mükemmel ya inanın bana ikizler burcuyum ve gerçekten anı anını tutmayan bi insanm o yüzden iyiki eşimle evlenmişim çok mutluyum rabbim herkese yuvasında mutluluk versinnn
)
|
|
|||
|
e$imin sevmedigim huylari
1.sinirlendimi kimseyi gormez 2.bazen kiskancligin sinirini gecer 3. hep haklidir ben haksiz 4.sozunun kesilmesini sevmez ama benim sozumu cogu zaman keser 5.cogu zaman yaptigim $eyleri kucumser 6.ve seni seviyorum cumlesini pek kullanmaz iyi huylarina gelince 1.merhametli 2.cok comertir 3;cok cali$kan biri 4.cok olgun biri 5.cimri deyil 6.cok yaki$ikli (bu bir huy deyil demi neyse olsun baalim) 7.bi dedigimi iki etmez 8.yuzumu sallayim veya mutsuz gorsun beni hemen gonlumu alir 9.her istedigimi alirim bi kere bile cok harcadin veya alma demez(sadece 10/15cantam varken bitane daha alim dersem ozaman alma der(israf der)) 10.dinine sunnetlere (peygamberimizin)cok du$kundur 11.israfi hic sevmez 12.kahveye gitmeyi maci sevmez elinden gelse camide uyur 13.paramizi iyi tutar tutumlu biri 14.herkes cok guvenir e$ime asla emanese ihanet etmez 15.adaletli biri yaaa aslinda daha liste boyle buyur gider ama ben burda birakim e$imi severek aldim ama hic bi uyunu bilmiyordum hamd olsunki boyle birine du$tum allah e$imden razi olsun onu ba$imdan ensik etmesin aminn YAKI$IKLI KOCACIGIM SENI COK SEVIYORUM Konu MERYEM tarafından (06-04-2011 Saat 08:16 PM ) değiştirilmiştir. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|