![]() |
![]() |
|
|||||||||||||||||
| |
|
|
|
||||||||||||||||
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
| |
|
||||||||||||||||||
| |
|
|
|||||||||||||||||
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
|
[SI ZE="4"][/SIZE] Arkadaslar emınım hepımız cocuklarımıza tuvalet agıtımı verırken neler cektık(bu arada ben hala cekmekteyım )bazen gulduk bazen sınırlendık.hadı hep beraber bu konuda sıkıntı ceken arkadslara deneyımlerımızle yardımcı olalım.oncelıklede bana arkadaslar...yorumlarınızı beklıyorum
Konu gulsev tarafından (06-16-2011 Saat 09:37 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|||
|
çok i,yi olmuş bu konuyu açman bende pazartesi başlamayı düşünüyorum çünkü hafata sonu sünnet var ....ben eğitime başladıysam eğer bezi hayatımızdan tamamen çıkarırım büyük oğlumuda böyle alıştrdım geceleri dahi bağlamadım altına hasta bezi serdim yaptığında rahatsız olduğu için çabucak alıştı ve yatağa yapmadı ...arada oldu tabi genellikle çok su içtiğinde yada nazar değdiğinde nezaman dediysem yatağı ıslatmıyo o gece yapardı....bu yüzden hiç bezlemeden alşltırın derim ben
|
1 çocuğum var tuvalet alışkanlığını kazanması için tamamen bezi hayatımızdan çıkartmıştım geceleri bağlıyım gündüzleri bağlamıyım olmadı bizde yoksa alışamaz çocuk bence sizde böyle yapın ve çocuğunuzu ne kadar erken alıştırırsanız okadar iyi daha benimki küçük anlamaz demeyin hem şimdi yaz aman üşütür hasta olur derdi yok en uygun zaman ve aranızda tatile gidecekler falan vardır memleketine bahçeli evi olanlar çok şanslı salın yapsada olur
bir hafta zahmet çekersiniz sonrası rahat kolay gelsin benimki büyüdü artık 10 yaşında kolaylıklar diliyorum sizlere
|
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
SEVDAcm sende basla bızım bugun 3.gnumuz ılk gune gora ılerlemem var masallah suphanallah
|
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
benm behlül ne dese beğenirsiniz
anokuluna didince şizin gibi tuvalete yapacam ay ALLAHIM ya bunları söylemeye aklı eryo maşallah wc deyince yok ben oraya dapmam beze yapıyo anne bejimi değiştr öylede drmuyo beyefendi ama pazartesi bezin besi yok kolaysa alışmasın bakalım ![]() kızlar lazımlık hiç sevmiyorum sizdemi benm ghibisiniz direk wc alışsın ![]() bu arada adı behlül değil lakabı
| Stil | |
|
|