Geri git   Forum Kadınca Kadınlar Forumu > Genel Forumlar > Bebek Bakımı

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Eski 06-16-2011, 09:21 PM
Melek Peri

Question Bebeklerde tuvalet egitimi

[SI
ZE="4"][/SIZE]

Arkadaslar emınım hepımız cocuklarımıza tuvalet agıtımı verırken neler cektık(bu arada ben hala cekmekteyım )bazen gulduk bazen sınırlendık.hadı hep beraber bu konuda sıkıntı ceken arkadslara deneyımlerımızle yardımcı olalım.oncelıklede bana arkadaslar...yorumlarınızı beklıyorum

Konu gulsev tarafından (06-16-2011 Saat 09:37 PM ) değiştirilmiştir.
  #2 (permalink)  
Eski 06-16-2011, 09:57 PM
Masal Perisi

Nereden: hatay

canım yaa bende başlamak istiyorum bu yaz alışsın artık üç yaşına girecek ama nasıl yapabilirim yazarsanız sevinirim
  #3 (permalink)  
Eski 06-16-2011, 11:14 PM
Melek Peri

Nereden: istanbul

çok i,yi olmuş bu konuyu açman bende pazartesi başlamayı düşünüyorum çünkü hafata sonu sünnet var ....ben eğitime başladıysam eğer bezi hayatımızdan tamamen çıkarırım büyük oğlumuda böyle alıştrdım geceleri dahi bağlamadım altına hasta bezi serdim yaptığında rahatsız olduğu için çabucak alıştı ve yatağa yapmadı ...arada oldu tabi genellikle çok su içtiğinde yada nazar değdiğinde nezaman dediysem yatağı ıslatmıyo o gece yapardı....bu yüzden hiç bezlemeden alşltırın derim ben
  #4 (permalink)  
Eski 06-17-2011, 07:19 AM
Su Perisi

1 çocuğum var tuvalet alışkanlığını kazanması için tamamen bezi hayatımızdan çıkartmıştım geceleri bağlıyım gündüzleri bağlamıyım olmadı bizde yoksa alışamaz çocuk bence sizde böyle yapın ve çocuğunuzu ne kadar erken alıştırırsanız okadar iyi daha benimki küçük anlamaz demeyin hem şimdi yaz aman üşütür hasta olur derdi yok en uygun zaman ve aranızda tatile gidecekler falan vardır memleketine bahçeli evi olanlar çok şanslı salın yapsada olur bir hafta zahmet çekersiniz sonrası rahat kolay gelsin benimki büyüdü artık 10 yaşında kolaylıklar diliyorum sizlere
  #5 (permalink)  
Eski 06-17-2011, 09:55 AM
Melek Peri

Alıntı:
cemre´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1 çocuğum var tuvalet alışkanlığını kazanması için tamamen bezi hayatımızdan çıkartmıştım geceleri bağlıyım gündüzleri bağlamıyım olmadı bizde yoksa alışamaz çocuk bence sizde böyle yapın ve çocuğunuzu ne kadar erken alıştırırsanız okadar iyi daha benimki küçük anlamaz demeyin hem şimdi yaz aman üşütür hasta olur derdi yok en uygun zaman ve aranızda tatile gidecekler falan vardır memleketine bahçeli evi olanlar çok şanslı salın yapsada olur bir hafta zahmet çekersiniz sonrası rahat kolay gelsin benimki büyüdü artık 10 yaşında kolaylıklar diliyorum sizlere
teskkurler cemrecm bende uyguluycm ıns bende bıran once rahata kavusurum
  #6 (permalink)  
Eski 06-17-2011, 09:57 AM
Melek Peri

Alıntı:
sevda´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
canım yaa bende başlamak istiyorum bu yaz alışsın artık üç yaşına girecek ama nasıl yapabilirim yazarsanız sevinirim
SEVDAcm sende basla bızım bugun 3.gnumuz ılk gune gora ılerlemem var masallah suphanallah
  #7 (permalink)  
Eski 06-17-2011, 10:00 AM
Melek Peri

Alıntı:
nazsu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
çok i,yi olmuş bu konuyu açman bende pazartesi başlamayı düşünüyorum çünkü hafata sonu sünnet var ....ben eğitime başladıysam eğer bezi hayatımızdan tamamen çıkarırım büyük oğlumuda böyle alıştrdım geceleri dahi bağlamadım altına hasta bezi serdim yaptığında rahatsız olduğu için çabucak alıştı ve yatağa yapmadı ...arada oldu tabi genellikle çok su içtiğinde yada nazar değdiğinde nezaman dediysem yatağı ıslatmıyo o gece yapardı....bu yüzden hiç bezlemeden alşltırın derim ben
bırlıkte alıstıralım canım destek oluruz
  #8 (permalink)  
Eski 06-17-2011, 01:30 PM
Su Perisi

Alıntı:
gulsev´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
teskkurler cemrecm bende uyguluycm ıns bende bıran once rahata kavusurum
rica ederim tatlım inşallah bir an önce rahata kavuşursunuz bebişinde sende babanızda
  #9 (permalink)  
Eski 06-17-2011, 05:05 PM
Melek Peri

Alıntı:
cemre´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
rica ederim tatlım inşallah bir an önce rahata kavuşursunuz bebişinde sende babanızda
cok tesekkur ederım cemrecm ınanırmısın bugun henuz 9 kere uzerını degıstırdım yatana kadar daha kac kere daha yaa
  #10 (permalink)  
Eski 06-17-2011, 06:26 PM
Melek Peri

Nereden: istanbul

benm behlül ne dese beğenirsinizanokuluna didince şizin gibi tuvalete yapacam ay ALLAHIM ya bunları söylemeye aklı eryo maşallah wc deyince yok ben oraya dapmam beze yapıyo anne bejimi değiştr öylede drmuyo beyefendiama pazartesi bezin besi yok kolaysa alışmasın bakalım
kızlar lazımlık hiç sevmiyorum sizdemi benm ghibisiniz direk wc alışsın
bu arada adı behlül değil lakabı

Seçenekler
Stil