Geri git   Forum Kadınca Kadınlar Forumu > Genel Forumlar > Astroloji Burçlar ve Fal, Şans Tılsım Konuları

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Eski 06-03-2011, 02:03 PM
Masal Perisi

Nereden: hatay
Standart kahve falı baktıranlar

meraba arkadaşlar bende yeni bir konu açayım dedim aramızda hiç kahve fincanını ters çevirmemiş varmıdır acaba ben bayılıyorum o fincanı ters çevirip anlamasam da kahve falıma bakmaya ama hep derler ya inanmayın günahtır bazen günahlarda cezbeder insanı bekarken baktırmıştım ve gerçekten çıktı hatta bi ara benm attıklarım bile tutmuştu işte merak ya hep severiz böyle şeyleri ben allahtan eskisi gibi değilim ama illa fincanı ters çevirmek adetimdir ama işte zaman geçsin muhabbet olsun diye ben seviyorum ya siz
  #2 (permalink)  
Eski 06-03-2011, 09:15 PM
Melek Peri

Nereden: istanbul

Alıntı:
sevda´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
meraba arkadaşlar bende yeni bir konu açayım dedim aramızda hiç kahve fincanını ters çevirmemiş varmıdır acaba ben bayılıyorum o fincanı ters çevirip anlamasam da kahve falıma bakmaya ama hep derler ya inanmayın günahtır bazen günahlarda cezbeder insanı bekarken baktırmıştım ve gerçekten çıktı hatta bi ara benm attıklarım bile tutmuştu işte merak ya hep severiz böyle şeyleri ben allahtan eskisi gibi değilim ama illa fincanı ters çevirmek adetimdir ama işte zaman geçsin muhabbet olsun diye ben seviyorum ya siz
CNM BENDE ÖYLESİNE YAPARDIM ARASIRA FAKAT NE DUYDUM BİLİYOMUSUN FAL BAKANLARA ALLAH BİLEREK BİLDRİRMİŞ ÇOĞU ŞEYİ BAKALIM KULUM ONAMI İNANACAK YOKSA BANAMI İNANACAK DİYE BÖYLE DUYDUĞUMDAN BRİ BKTIRMIYORUM aaaaaaaaaa kusura bakma büyük harfle yazmişiım senlede karşılaşamadık bi türlü kib
  #3 (permalink)  
Eski 06-05-2011, 08:47 PM
Masal Perisi

Nereden: hatay

olsun canm ne olacak sanki ha büyük harfle yazmışsın ha küçük harfle,evet ya çok günahmış ta işte gırgır şamata olsun diye artık çeviriyorumm
  #4 (permalink)  
Eski 07-25-2011, 04:41 PM
Elf Peri

arkadaşlar onu bunu bilmemde ben istanbulda ece diye birine fal baktırdım bu kadarmı nokta atış olur baktığı faldan sonra sevgilimle yüzleştim birebir doğru çıktı söyledikleri bu arada ece hanımlada bir arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştım onunda işiyle ilgili nokta atış yapmış )) e dede evliyaymış nine evliyaymış soy takip ediyor heralde böyle şeyler falcı demeye utanıyorum insana bu kadarmı malum olur birşeyler )) sağolsun valla taş çatlasın 30 35 yaşında ama ne yi ne yapmam gerektiğine sonuçlarına kadar söyledi bir telefonla ulaşabiliyorumda parayı vurmuş falcılar gibi değil elbet geleceği allah bilir de rabbim birilerine malum ediyor da olamazmı
  #5 (permalink)  
Eski 10-27-2011, 12:43 PM
Elf Peri

istanbulda iyi bakan biri var mı
  #6 (permalink)  
Eski 02-28-2012, 01:45 PM
Elf Peri

Ben bir çok yerde baktırdım ama hiç güzel bakan olmadı.Daha doğrusu oldu ama dedikleri çıkmadı Tavsiye edebileceğiniz yerler varsa paylaşırsanız çok sevinirim

Seçenekler
Stil