![]() |
![]() |
|
|||||||||||||||||
| |
|
|
|
||||||||||||||||
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
| |
|
||||||||||||||||||
| |
|
|
|||||||||||||||||
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
|
meraba arkadaşlar bende yeni bir konu açayım dedim aramızda hiç kahve fincanını ters çevirmemiş varmıdır acaba ben bayılıyorum o fincanı ters çevirip anlamasam da kahve falıma bakmaya
ama hep derler ya inanmayın günahtır bazen günahlarda cezbeder insanı bekarken baktırmıştım ve gerçekten çıktı hatta bi ara benm attıklarım bile tutmuştu işte merak ya hep severiz böyle şeyleri ben allahtan eskisi gibi değilim ama illa fincanı ters çevirmek adetimdir ama işte zaman geçsin muhabbet olsun diye ben seviyorum ya siz
|
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
arkadaşlar onu bunu bilmemde ben istanbulda ece diye birine fal baktırdım bu kadarmı nokta atış olur baktığı faldan sonra sevgilimle yüzleştim birebir doğru çıktı söyledikleri
bu arada ece hanımlada bir arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştım onunda işiyle ilgili nokta atış yapmış )) e dede evliyaymış nine evliyaymış soy takip ediyor heralde böyle şeyler falcı demeye utanıyorum insana bu kadarmı malum olur birşeyler )) sağolsun valla taş çatlasın 30 35 yaşında ama ne yi ne yapmam gerektiğine sonuçlarına kadar söyledi bir telefonla ulaşabiliyorumda parayı vurmuş falcılar gibi değil elbet geleceği allah bilir de rabbim birilerine malum ediyor da olamazmı
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|