Geri git   Forum Kadınca Kadınlar Forumu > Genel Forumlar > Aşk Meşk İşleri

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Eski 05-27-2011, 09:13 PM
Masal Perisi

Nereden: hatay
Standart Sizce Bir İlişkide Kadın Ne İster?

evet arkadaşlar sizce bir ilişkide kadın ne ister?
Bence sadakat önde gelir zaten bi ilişkide sadakat varsa akabinde güveni de beraber getirir.kadın ilişkisinde önce eşinin yada sevgilisinin sadık olmasını ister.Peki ya sizce?
  #2 (permalink)  
Eski 05-27-2011, 11:40 PM
Su Perisi

ilk olarak tabiiki sadakat sadıklık ister.bana göre bir kadın herşeyden önce sahiplenilmek ister karşısındaki güven versin ki inandırsın ki güvenebilsin güven ister...sevgi ister,hoş görü ister...hangi yaşa gelirse gelsin ilgi ister hala ilk günkü gibi özen ve aynı duygularla aynı heyecanlarla o duyguları yaşamak ister..anlayış saygı ister,takdir görmek takdir edilmek ister... sanırım bunlar kadınların isteklerinden çok benim isteklerime doğru ilerliyor burda keseyim en iyisi
  #3 (permalink)  
Eski 05-28-2011, 12:15 AM
Melek Peri

Nereden: istanbul

evet kızlar öncelikle sadakat güven beraberinde gelmeli..sonra anlayış ve benm için en önmlisi saygı sevgi zaten berabedrinde gelir tabi var ise........... yıllar ..........geçsede saygı devam etmeli eşler birbirine kötü laflar safetmemeli bunları bitek kadınlar değil erkekelerdeister.... sonra vefalı olmalarını ister merhametli cömert asla müsrif ve cimri değil...daha başka dinlenilmk karşılıklı konuşmak ister ....sonra İNANÇLI OLMALI AİLE kavramını çok iyi bilmeli ve yaşatmalı yıllar geçsede seni seviyorum demeli sana vede çocuklarına ....karşılıksız sevmeli ..temiz olsun bakımlı olsun sevsin sevsin heeeeeeeeeeeeeep sevsin ister dimi kızlar ben devam etsem sayfalar a sığmazda kadınını sahişplenip korumalı kollamalı arkamda onun gücünü hissetmeliyim vede 20 deolsam 30 da olsam yanında şımarabilmeliyim ilk günkü gibi olmayı devam ettrmeliyiz en azındanj gayret etmeliyiz aşırıya kaçmadan kıskançta olmnalı bence vsaire......................
  #4 (permalink)  
Eski 05-28-2011, 12:56 PM
Melek Peri

bence kadın sevilmek şımartılmak ister eşinin ilgisi hangi kadının hoşuna gitmezki soruyorum size. kadın bunu hissetiği zaman daha bi sıkı sarılır yuvasına eşine bunu gören eşde duyarsız kalamaz bu duruma zaten...bence özel hayatında her istediği alan kadın bunu her işine yansıtır tabi buda önemli bi konu bence..çok güzel bi konu ama çokta geniş bir alana açılıyo..
  #5 (permalink)  
Eski 05-28-2011, 10:44 PM
Melek Peri

esma çok haklısın duygusal manada hertürlü doyan kadın yuvasına daha sıkı sarılır doymak derken heregüne aç kalkarız değilmi yani devamlı birbirimizi duygusal bağlamda doyurmalıyız ömr boyu ..........ben böyle düşünüyorum ....
  #6 (permalink)  
Eski 05-30-2011, 04:43 PM
Melek Peri

Alıntı:
nazsu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
esma çok haklısın duygusal manada hertürlü doyan kadın yuvasına daha sıkı sarılır doymak derken heregüne aç kalkarız değilmi yani devamlı birbirimizi duygusal bağlamda doyurmalıyız ömr boyu ..........ben böyle düşünüyorum ....
naz allah ömrünü uzun etsin emi güldürdün beni tabiki duygusal manada demek istedim yoksa biz hep aç dolanıyoz zaten demi
  #7 (permalink)  
Eski 05-30-2011, 05:33 PM
Melek Peri

bence soru kadin ne ister deyilde kadin ne istemez olmaliydi cunku guzel olan her seyi her duyguyu her kadin ister ve bence hep almayi deyilde azicikta vermeyi du$unmeliyiz o zaman her guzel duyguyu mutlulugu e$lerimizle beraber ya$ariz demi ama
kizlar hepinize katiliyorum canlar
  #8 (permalink)  
Eski 06-02-2011, 06:49 PM
Masal Perisi

Alıntı:
esma´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
naz allah ömrünü uzun etsin emi güldürdün beni tabiki duygusal manada demek istedim yoksa biz hep aç dolanıyoz zaten demi
yaaaaa ama aççç her şeye doymak ta mideden geçiyor demii ruhsal fiziksel
  #9 (permalink)  
Eski 06-03-2011, 09:24 PM
Melek Peri

[QUOTE=esma;4685]naz allah ömrünü uzun etsin emi güldürdün beni tabiki duygusal manada demek istedim yoksa biz hep aç dolanıyoz zaten demi[ALLAH seni şu anda çoooooooooook gülüyorum cnmsn ya moralimi düzelttin
  #10 (permalink)  
Eski 06-17-2011, 09:48 PM
Masal Perisi

ya bu arada esmacım nerelerde kaldı yaaa gitti galibaa

Seçenekler
Stil