Geri git   Forum Kadınca Kadınlar Forumu > Genel Forumlar > Sağlıklı Yaşam > Ağız ve Diş Bakımı

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Eski 05-27-2011, 08:52 AM
Masal Perisi

Nereden: hatay
Standart dişte şekil bozukluğu insan hayatını etkiler mi?

Evet bence etkiler;çünkü bi defa hem görsel açıdan hoş değil hem de sağlıklı sorunsuz bir yaşam süremezsiniz.Neden derseniz dişleriniz girintili çıkıntılıysa sürekli gülerken elinizle ağzınızı kapatırsınız bu da hayatınızı çok önemli derecede etkiler,bi de o altta kalan dişlerin diş doktoru tarafından sürekli kontrol edilip bakımının yaptırılmaması sonucu çürükler ,aşınmalar olabilir o yüzden dişte şekil bozukluğu insan hayatını etkiler ve dikkete de alınmalıdır.Eğer küçük çocuklarımız da varsa bilinçli insanlar olup küçükten tedavi yollarına bakmalıyız.
  #2 (permalink)  
Eski 05-27-2011, 08:46 PM
Melek Peri

Nereden: istanbul

evet bencede etkiler diş konusunda çok hassasımdr...ALLAHIMA şükür dişlerim çokgüzeldr iyi bakarım fakat ilk oğluma hami,le ikn kalsiyumu benden aldığı için azı dişim kırıldı enteresan olan ne biliyomusunuz zerre çürük yoktu bembeyaz diş elime geldi ufak bi parça neyser olsun canınmı isteseler değer onlara neyapalım...gerçkten hayatı etkiler bu yüzden çocukluktan önlm almak gerekir............
  #3 (permalink)  
Eski 05-27-2011, 09:03 PM
Masal Perisi

Nereden: hatay

hani hamilelik te bebek anneden kalsiyum alıyor ya acaba ondan mı kırıldı dişin ,evet ya benm babam çok doktorla arası yoktur benm de diş problemim var dı ön dişlerim bozuktu beni götürüpte yaptırmadı dişlerimi,evlendik ten sonra eşim anladı ki gülemiyorum hep gülmek yerine ağzım kapalı tebessüm ediyorum o sırf benm için istedi bende 2 ay önce yaptırdım ama şimdi babama kızıyorum insanın ana dişi gibisi yok ama ne yapayım bari şimdi rahat gülüyorumm )
  #4 (permalink)  
Eski 05-28-2011, 12:53 PM
Koruyucu Peri

canım benim de dişlerimde şekil bozukluğu ve çarpıklık var ve ben de diş teli taktıracağım. diş teli fiyatları ve diş teli kaç yaşına kadar taktırılabilir bilen var mı?
  #5 (permalink)  
Eski 05-28-2011, 12:59 PM
Melek Peri

bldiğim kadarıyla 20li 30lu yaşlara kadar oluyo eşimin yiğeni 22 yaşında o taktırdı..
  #6 (permalink)  
Eski 05-28-2011, 10:55 PM
Melek Peri

Nereden: istanbul

bencede öyle tıp okadar ilerlediki şükürler olsun inci gibi yapıyolar valla d

Seçenekler
Stil