![]() |
![]() |
|
|||||||||||||||||
| |
|
|
|
||||||||||||||||
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
| |
|
||||||||||||||||||
| |
|
|
|||||||||||||||||
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
|
Evet bence etkiler;çünkü bi defa hem görsel açıdan hoş değil hem de sağlıklı sorunsuz bir yaşam süremezsiniz.Neden derseniz dişleriniz girintili çıkıntılıysa sürekli gülerken elinizle ağzınızı kapatırsınız bu da hayatınızı çok önemli derecede etkiler,bi de o altta kalan dişlerin diş doktoru tarafından sürekli kontrol edilip bakımının yaptırılmaması sonucu çürükler ,aşınmalar olabilir o yüzden dişte şekil bozukluğu insan hayatını etkiler ve dikkete de alınmalıdır.Eğer küçük çocuklarımız da varsa bilinçli insanlar olup küçükten tedavi yollarına bakmalıyız.
|
|
|||
|
evet bencede etkiler diş konusunda çok hassasımdr...ALLAHIMA şükür dişlerim çokgüzeldr iyi bakarım fakat ilk oğluma hami,le ikn kalsiyumu benden aldığı için azı dişim kırıldı enteresan olan ne biliyomusunuz zerre çürük yoktu bembeyaz diş elime geldi ufak bi parça neyser olsun canınmı isteseler değer onlara neyapalım...gerçkten hayatı etkiler bu yüzden çocukluktan önlm almak gerekir............
|
|
|||
|
hani hamilelik te bebek anneden kalsiyum alıyor ya acaba ondan mı kırıldı dişin ,evet ya benm babam çok doktorla arası yoktur benm de diş problemim var dı ön dişlerim bozuktu beni götürüpte yaptırmadı dişlerimi,evlendik ten sonra eşim anladı ki gülemiyorum hep gülmek yerine ağzım kapalı tebessüm ediyorum o sırf benm için istedi bende 2 ay önce yaptırdım ama şimdi babama kızıyorum insanın ana dişi gibisi yok ama ne yapayım bari şimdi rahat gülüyorumm
)
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|